downloading (0%)

Videos von YouTube mit 1 Klick konvertieren!

YouTube to AVI - Free YouTube Converter - iConvert

AVI of Audio Video Interleave formattering heeft vooral de voorkeur van gebruikers vanwege de universaliteit en het gebruiksgemak. Het wordt vaak gebruikt voor het opslaan van audio- en video-inhoud en het kan worden gelezen door verschillende apparaten, besturingssystemen of spelers. Voor AVI-formaten zijn geen conversies of specifieke programma's en stuurprogramma's nodig om het te openen en af te spelen. Zolang het apparaat digitale videobestanden kan afspelen, draait en speelt de AVI erin.  

 

Dit is de reden waarom de meeste mensen YouTube willen converteren of downloaden naar AVI-indelingen. Ondanks dat het een van de eerste mediaformaten is, heeft het de tand des tijds doorstaan en wordt het nog steeds gebruikt. De vooruitgang op het gebied van digitale media heeft ook de beperkingen van de AVI ontdekt, zoals het feit dat het niet compatibel is met videocompressie en niet in staat is om grotere muziekbestanden op te slaan. Maar over het algemeen is het nog steeds een geweldig alternatief als je een mediaformaat wilt hebben dat gemakkelijk te gebruiken en af te spelen is. U kunt gratis een videoconversie doen op onze website. U kunt ook een Youtube-video converteren naar MP4, MP3 en een video downloaden dankzij onze videoconverter.

 

Waarom Avi Converter? 

Mediabestanden van elk formaat hebben een compatibel softwareprogramma nodig dat de details van de inhoud begrijpt en leest. Wanneer het juiste programma niet beschikbaar is om het mediabestand te openen en af te spelen, verschijnt er een berichtendialoogvenster om gebruikers te informeren dat het bestand niet kan worden afgespeeld zoals het wordt gepresenteerd. Er worden opties aangeboden om gebruikers in staat te stellen het programma te selecteren uit een lijst met beschikbare software of om het internet in staat te stellen een geschikt programma te vinden. Converteer video gratis, ongeacht de bestandsgrootte.

 

Dit is wanneer u kunt proberen te zoeken naar online converters of tools te vinden voor het downloaden en installeren van tools voor het converteren van YouTube naar AVI-bestanden. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat u zich minder zorgen hoeft te maken dat uw bestand niet wordt afgespeeld of niet compatibel is met de beschikbare speler in uw gadget.

 

De meeste afspeelbare dvd's en mediaschijven worden gemaakt met behulp van het AVI-bestandsformaat voor eenvoudigere opslag van audio- en video-informatie. Het is nog steeds het meest populaire en meest gebruikte formaat voor korte films en reclame vanwege het compressiesysteem. De kwaliteit is uitstekend bewaard gebleven met het AVI-formaat en u kunt dit masterbestand opnieuw gebruiken om andere formaten met een geweldige kwaliteit te creëren. 

 

De universaliteit van het AVI-bestand

Bij gebruik van AVI-formaten is het niet nodig om een programma te selecteren, omdat het een algemeen geaccepteerd formaat voor mediabestanden is. Bijna alle besturingssystemen kunnen het openen zonder dat er andere software nodig is en zonder dat er een ander programma moet worden afgespeeld. 

 

Het is het meest voorkomende formaat dat gebruikers kiezen wanneer ze een videobestand of muziekbestand van YouTube nodig hebben. Er zijn online conversie sites om YouTube naar AVI conversie te vergemakkelijken, maar het gebruik ervan moet voorzichtig zijn, omdat veel gebruikers malware in de buurt van de site hebben. Andere zijn ook zeer riskant omdat ze andere programma's en items in het geconverteerde bestand opnemen. 

 

Jaren nadat het voor het eerst werd gebruikt, is het AVI-formaat nog steeds een veel gebruikt audio videobestandsformaat voor verschillende doeleinden. Het biedt een grote kwaliteit video-formaat voor bijna alle situaties en het kan zich staande houden in vergelijking met andere recente formaten. Dit en alle andere voordelen zijn de redenen waarom de meeste gebruikers voor YouTube naar het AVI-formaat van de conversie gaan in plaats van elke andere vorm van opmaak.